Бібліотека рулить! Creative-lib: Буккросинг "Книга в тренді"

понеділок, жовтня 20

Буккросинг "Книга в тренді"

Нещодавно буккросинг "Книга в тренді", ініційований Молодіжною секцією Української бібліотечної асоціації, організував стаціонарну полицю букросингу в рамках проведення Другої літньої школи молодого бібліотекаря в ТК "Буковель" Івано-Франківської області. Двадцять чотири молодих професіоналів бібліотечної справи без вагань долучилися до проекту і спільними зусиллями змогли зібрати більше 60 примірників літератури різноманітних жанрів.


В ході кропіткої роботи команда з чотирьох ентузіастів на чолі зі мною :) за вечір змайструвала миловидну "вільну читальню" для гостей готелю "Патковський", що знаходиться на території комплексу. До роботи долучилися навіть молодші поціновувачі книги в обличчі крошки Олюні, яка в будь-яку вільну хвилинку відкривала щойно виміняний буккросинський примірник.


Кожен з нас мав свій маленький клаптик роботи:


  


А результатом командної роботи стали здивовані очі відвідувачів та персоналу готелю, які вперше побачили таку дивну акцію, коли можна безкоштовно читати книги! :)


Дещо я встигла відхопити й собі, а саме два примірника Рея Бредбері: "451 по Фаренгейту" та "Американская фантастическая проза" (по сусідству з Азімовим). Кого цікавлять - гоу до групи буккросингу і обирайте, що вам по душі! Вконтакте чи Фейсбук

Ось що у нас вийшло:



Для популяризації буккросингу учасниками Школи була розроблена промо-кампанія, яка мала велику популяпність серед відпочиваючих комплексу.



Немає коментарів:

Дописати коментар